+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Overnachten in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Wil je ook tussen vergaderingen door de natuur in?

Datum : 28-12-2018

Het is winter en de bomen rondom Chateau Marquette hebben bijna allemaal hun bladeren losgelaten. De geur van de herfst gaat over in die van de winter. Het landgoed verstild en rust en ruimte zijn overal om je heen. Wil je met je team genieten van deze inspirerende omgeving tijdens een vergadering, presentatie of borrel? Wil je uit de waan van de dag en op een prachtig landgoed op nieuwe ideeën komen?

Vind inspiratie in een van onze stijlkamers

Bij Chateau Marquette geloven we dat de beste ideeën niet in een stijve zakelijke omgeving geboren worden, maar in een unieke setting. Problemen die niet op de werkvloer kunnen worden opgelost, kunnen vaak wel worden aangepakt op een nieuwe en stimulerende plek. Wij stellen onze verschillende stijlkamers in ons kasteel, waaronder de spiegelzaal en bloemenzaal, open voor vergaderingen, seminars, lezingen, conferenties en trainingen.

Tijdens de pauze de natuur in

Als je de hele dag in een vergaderruimte op een bedrijventerrein zit, kun je in de pauze nergens naartoe om even bij te komen. Er is niets beter voor de geest dan tussen vergaderingen door in de bossen te wandelen of met het team een fietstocht door de duinen te maken. Door je hoofd leeg te maken, ben je gegarandeerd weer opgeladen voor de volgende sessie. Lange vergaderdagen of congressen veranderen hierdoor in een ontspannen uitje.

Zakelijke evenementen op maat

Bij Chateau Marquette zijn we voorbereid op elke conferentie, vergadering of heisessie. Onze verschillende stijlkamers zijn voorzien van moderne apparatuur, zoals wifi-verbinding, televisies en geluidsapparatuur. Daarnaast kunnen we jouw bedrijfsevenement geheel op maat verzorgen. Wij bieden lunch en diner met menu’s naar jullie wens en je kunt zelfs met het hele team bij ons komen overnachten tijdens meerdaagse evenementen.

Borrels en presentaties in stijl

Heb je nog geen locatie gevonden om het nieuwe jaar met je medewerkers of (beste) klanten af te trappen? Zoek je nog de juiste plek om je jaarcijfers te presenteren? Geen probleem, ook hiervoor kun je bij ons terecht. Wij bieden de meest ontspannen en zakelijke locatie voor deze tijd van het jaar. Ons 800 jaar oude kasteel is prachtig ingericht en verlicht tijdens de donkerste periode van het jaar.

Wil je meer weten over zakelijke vergaderingen, heisessies, borrels, diners en overnachtingen in Chateau Marquette? Wij vertellen je graag meerTerug naar het overzicht

HOTEL & CHATEAU MARQUETTE | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group