+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Overnachten in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Chateau Marquette: een verborgen parel achter de duinen

Datum : 11-12-2018

 

Het is alsof je een sprookje binnenloopt. Chateau Marquette ligt in een bosrijke omgeving, tussen Heemskerk en de duinen. Het landgoed wordt omringd door een slotgracht en uitgestrekte weides met schapen en ganzen. Statige bomen flankeren de oprijlaan, die de weg wijst naar het 13e-eeuwse gebouw. Met zijn poort en toren, rijst het statige kasteel op uit het landschap. Welkom bij Chateau Marquette. 

Mijn naam is Erik Kuiper-van den Berg en ik ben sinds vijf maanden de eigenaar, of kasteelheer zou je kunnen zeggen, van Chateau Marquette. Ik heb het kasteel overgenomen van de NH hotelketen, omdat ik direct werd betoverd toen ik deze prachtige locatie voor het eerst zag. Wij zullen, net als de vorige eigenaar, het chateau als evenementenlocatie verhuren. Hierbij zullen wij dit prachtige rijksmonument hier en daar renoveren en deels van nieuw meubilair voorzien. 

Bij binnenkomst, is de eeuwenlange geschiedenis direct zichtbaar, als lagen verwerkt in het gebouw. Muren, decoraties en meubelstukken ademen de geschiedenis van de verschillende generaties bewoners. De tien zalen en stijlkamers van het chateau vertellen allemaal hun eigen verhaal. Ik wil dan ook zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze fantastische plek, door het gebouw open te stellen als evenementenlocatie.

De locatie leent zich voor allerlei evenementen van 2 tot 300 gasten, van complete trouwdag tot een congres (120 personen plenair!), vergadering, training of heisessie. Ook kun je op het romantische landgoed borrelen, stijlvol genieten van een lunch of diner in het à la carte restaurant of overnachten in het naastgelegen hotel.

In onze nieuwe blogserie wil ik je kennis laten maken onze verborgen parel. Ik geef je een kijkje achter de schermen, neem je mee in de rijke geschiedenis, vertel je over de medewerkers, onze programmering en alle mogelijkheden die wij bieden op deze bijzondere locatie. Wil je meer weten? Neem contact met ons op en wij denken graag mee met de invulling van een onvergetelijk evenement!Terug naar het overzicht

HOTEL & CHATEAU MARQUETTE | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group