+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Overnachten in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Trouwen

Bij Château Marquette kun je je complete trouwdag plannen, van de ceremonie tot het feest en zelfs de overnachting. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je trouwdag op het landgoed door te brengen.

De mooiste dag van je leven

In al die jaren dat we bruidsparen hebben mogen verwelkomen hebben we veel bijzondere momenten meegemaakt. Elke bruiloft is uniek en juist dat maakt ons werk zo speciaal. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele en betrouwbare partners die kunnen helpen om je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken.

 

Hotelkamers op het landgoed

Op het landgoed bevindt zich tevens het hotel Château Marquette, waar je na een onvergetelijke dag heerlijk kunt ontspannen in onze luxe suite of in een van de hotelkamers met uitzicht op het bos. De volgende ochtend kun je genieten van een uitgebreid, gezond ontbijtbuffet. Het hotel bevindt zich op 800 meter afstand van het Château.
Ruimte voor 250 gasten
Het kasteel beschikt over 11 prachtige zalen, die ruimte bieden aan 8 tot 130 personen per zaal. In verschillende combinaties is een maximale capaciteit van 250 gasten mogelijk.

Wat zijn jullie dromen?

Misschien hebben jullie al een goed beeld over hoe jullie ultieme droomdag eruit ziet. Of zijn jullie juist op zoek naar inspiratie? Kom gerust langs om samen naar alle mogelijkheden te kijken. Ondanks onze jarenlange ervaring is het jullie dag! We horen graag waar jullie van dromen, dan gaan we het samen mogelijk maken.

 

 

Ceremonie

Château Marquette is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heemskerk. Er zijn zalen in verschillende formaten, waardoor we de ruimte altijd goed kunnen laten aansluiten bij de grootte van jullie gezelschap. Omdat de zalen allemaal verschillend zijn aangekleed hebben ze elk een eigen sfeer. Als het mooi weer is kun je ook buiten trouwen op het landgoed. In onze kasteeltuin staat een prachtig prieel waar het huwelijk voltrokken kan worden. Uiteraard bespreken we vooraf wat we doen als het weer toch niet zo mooi is als gehoopt!

Receptie

Jullie gasten worden ontvangen op het château of in de tuin, waarna jullie het glas heffen op het pas voltrokken huwelijk. Na het aansnijden van de bruidstaart kun je de felicitaties in ontvangst nemen.

 

Diner

Wil je aan een lange tafel dineren, voel je meer voor meerdere tafels of is een buffet jullie wens? Dineren kan in het château tot 250 personen. We kunnen een uitgebreid menu voorstellen met de specialiteiten van onze chefs. Uiteraard kunnen we ook jullie favoriete gerechten bereiden.

 

Feest

In de verschillende ruimten zetten we een spetterend feest neer. Je kunt kiezen voor een of twee zalen die we aan elkaar koppelen, maar je kunt ook het hele château gebruiken en in iedere ruimte een andere sfeer neerzetten. Een huwelijksfeest combineren we nooit met andere feesten op dezelfde avond. Door de vrije ligging van het château hoef je geen rekening te houden met het aantal decibel van de band of de DJ. In de kelder van het château hebben we een sfeervolle bar die vaak wordt gebruikt om nog een afzakkertje te drinken na het feest.

HOTEL & CHATEAU MARQUETTE | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group